In English | Suomeksi

Perinnerakentamista -avaimet käteen

Toimitamme hirsirakennukset myös avaimet käteen- periaatteella. Jokainen veistämämme hirsitalo on yksilöllinen ja sama pätee talon muihinkin yksityiskohtiin ja viimeistelyyn, kivijalasta savupiipun hattuun. Tarvittaessa rakennamme unelmiesi hirsitalon täysin valmiiksi juuri toiveittenne mukaisesti.

Olemme erikoistuneet perinnerakentamiseen ja puun ja luonnonmateriaalien käytöön, joten jos haluat hirsitaloosi luonnonkiviperustuksen, järeät lankkulattiat ja vaikkapa tuppilautakaton olet oikessa paikassa. Kun pakettiin lisätään perinneovet ja ikkunat ja katoksi valitaan päre,-paanu,- lauta- tai turvekatto niin alamme toden teolla lämpenemään. Jokainen talo on meille ainutkertainen ja tärkeä hanke. Käsityönä tehtäessä taloja ei valmistu monta vuodessa mutta rakentamisen laadusta ei ole myöskään tingitty misään vaiheessa.

Omakotitalon hirsikehikon veistäminen ja pystytys on mittava urakka ja niinpä olisi harmillista jos kokonaisuus jäisi puolitiehen viimeistelyn takia. Kun sama tiimi hoitaa koko urakan loppuun asti, ei arvailuille ja selityksille ole tarvetta. Lopputulos on juuri sellainen kuin toivoitte ja luultavasti hieman enemmänkin. Tilatessasi käsityönä valmistetun hirsitalon meiltä, voit luottaa että teemme toimituksen muut osat samalla huolellisuudella ja tarkkuudella kuin itse kehikonkin. Lukuisten toinen toistaan haastavimpien urakoiden jäljiltä meillä on vain tyytyväisiä asiakkaita. Haluatko liittyyä siihen joukkoon?